Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att denna personen som det handlar om läser detta,

 men jag vet att det inte kommer ske.




DU

 

Som den naturligaste sak i världen

Stod du

Där

Jag såg på dig

Du såg på mig

Såg hatet i din blick

Såg hatet i dina ord

Poff  så är jag borta

Och din önskan är

Uppfylld

Jag ser dig inte

Du ser mig inte

Vi ser aldrig mer varandra

Kan du ge mig svar

Varför du gjorde som du gjorde

Förlåtandet kan jag inte ge dig

Men

Kan du få mig att förstå

Var i från hatet mot mig kom

Kanske jag kan förstå dig

Men förlåta går inte

Tack för allt

Hej då

 

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-07-10 18:17



Bookmark and Share


  kata
Poff. Så hade du mig fångad. Fin som fan.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel