Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm


Det är regn och blåst
och överlevnadstaktik
när skuggan skymtar
i din återhållsamhet
och dina tevevarma ord
lägger sig som damm
över mitt ansikte

Tittar ut genom fönstret
som om jag har glömt något
nära gränsen grå
samtidigt som jag tänker på
Capotes ord om att det
gråtits mer över besvarade böner
än obesvarade




Fri vers av BTS
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS