Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker för dig

 

Spottar ut det beska giftet
efter mina skämda möten

Lappar ihop mig själv
så gott jag bara kan

För jag vill vara ren och hel
då jag möter din blick

Jag vill vara vacker för dig

 




Fri vers av Anna H
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-07-11 11:23



Bookmark and Share


  enkel
Aj va\' fint, dubbeltydig, genuin, självupplevt, rytmen ... (men jag skulle börja rad 1 o 3 med \"jag\", men det är ju jag det... ;)
2007-07-12

  Per Rydberg
Du skriver med blod. Rakt och tydligt och mänskligt vackert, tycker jag!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H