Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt. Jäkla beteende.


Kanske de ville se mer av mig

Kanske de ville se mer av mig
de där fyra grabbarna
som glodde ogenerat
genom bakrutan på sin bil

Kanske de ville se mer av mig
den ensamma kvinnan
i saaben i bilkön snett bakom

Kanske de ville se mer av mig
eftersom de glodde så
knuffades och stojade
medan de stirrade

Kanske de ville se mer av mig
så jag hörsammade deras förmodade önskan
och visade långfingret
innan jag vek av på min gata




Övriga genrer av Lillasyster F
Läst 587 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-07-11 17:50



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Gängbeteende..flockbeteende..ouppfostrat grabbigt beteende..jadu..detta har man erfarit en del gånger..Hoppas de inte förljde efter dig! ;)
2007-08-08

    Bodil Sandberg
Hehehehehehohohoho...j-ligt bra gjort hörredu!!!!!
2007-07-31

    ingvar VIP
Bra, Lillasyster! Där fick dom! Men höra mer av Dig, vill vi gärna!
Ingvar
2007-07-31

  Marita Persson
Du gav dem fingret, för den skull och hur du framställde detta för oss, får du av mig två hela händer!
2007-07-13

    Miranda_singer
Härligt att du gav dem fingret där! :)
2007-07-13

    Maria Malm
Gillar den upprepande raden..rolig läsning..hihi..
2007-07-11

  "Silver" VIP
Hit med dem så ska jag fasen visa dem ett och annat !!! Lätt för dem att sitta där och kaxa sig i grupp på andra sidan rutan!

Till själva dikten: Den är mycket bra skriven; titeln fångar direkt, upprepningarna är lysande och slutets vändning äger!

Alltför många tror att de kan bete sig hur som helst mot ensamma kvinnor. Bra att upplevelser som denna skrivs ner.

Detta blir en favorit.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F