Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna



Jag sökte någon med hetta,
någon som kunde värma mig,
blåsa på min falnande glöd
och liva upp min egen eld.

Jag sökte någon som kunde
inspirera mig till lycka,
hjälpa mig att gräva fram
min egen glödande livskraft.

Jag vill aldrig sluta brinna!




Fri vers av Anna H
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-03-27 13:07



Bookmark and Share


  KristinaE
Sinnerligt fånga du känslan med dina ord,
spännade och levande.
2005-04-29

  andrasidan
Gillar din text
även om jag ibland kan finna en mycket beriande ro i askans lugn.
2005-03-31

  Cattis Rönn
fin text som och berör...Bravo!!
2005-03-28

    CanisLupus
Eldigt, fängslande och hett!
En välkomponerad och rytmisk.... Bra!!!
2005-03-28

  Markattan
Må du aldrig sluta brinna, men som sagt, man måste själv hålla elden vid liv, även om man ibland behöver assistans för att finna glöden igen. Stillsamt och talande.
2005-03-27

    Malin Johansson
jag tror ingen människa slutar brinna, men ibland kanske man går på sparlåga... :)
2005-03-27

  madinsane
*rusar med tändstickor* .. *och tändvätska* för säkerhets skull.. men glöm nu inte att det måste vara du, som håller glöden vid liv.
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H