Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är gudomligheten själv

 

 

Ångestens kraft

Samlad i stoft

Kastad i hav

Hon lever i tiden

 

Samlad i nuet

Ångans kraft

Kastad i gömmo

Hon lever i sinnen

 

Snö och is

Roslig ljuvhet

Hjärtats rost

Kärlekens tröst

 

Frost och åska

Fukt i en känsla

Kyssar av hallon

Smultron i en bädd

 

 

Styrkan i leendet

åket i hjärtats slag

Hon dansar vilt

Drömmen i sagan

Mystiskt ren

 

Hon är gudomligheten själv

Prinsessa

I

Älskandets land




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 13:52



Bookmark and Share


  Misse
me lajjk ^^
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter