Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku / senryu

Berghäll och trädbark

Med åren alltmer lika

Plötsligt umgås vi




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-07-12 15:49



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Underbar övergång, där mellersta meningen fungerar med den övre och samtidigt med den undre.

Jag fick verkligen en aha-lampa lysandes i mitt inre när jag läste denna senryu.

Klockren.
2007-08-07

  Hinata
Bra haiku.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP