Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du tjatar alltid om att ingen
någonsin har älskat dig
för vem du
egentligen
är.

Men du har aldrig visat vem du
egentligen är,
så det förvånar
mig inte att
folk alltid älskat dig för vad
du aldrig
var.




Fri vers av lavemang
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 16:47



Bookmark and Share


  Tini Tut
Bra opretentios direkt.
2007-07-12

  hellen
mycket bra! svårt att älska någon man inte får lära känna;) mycket bra!/hellen
2007-07-12

  Bernhardina
Så sant. Bra skrivet.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang