Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvensen av att veta för mycket

 

Vi människor vet för mycket

Vi vet att vi ska dö

Därför funderar vi på livet

Därför funderar vi på döden

Vi hade aldrig gjort det

Om vi inte vetat

Att vi ska dö



Fri vers av Anonym Ängel
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 16:55



Bookmark and Share


    Uncloser
we gotta live like there is no tommorow :)
2007-08-25

    Herr Ångest
Filosofiskt och insiktsfullt.. precis vad jag gillar..
bra gjort!
2007-07-12

  Havsjungfrun
=)..sant..det är så vi fungerar,
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel