Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte ofta jag har rätt, men jag har aldrig fel

Du har alltid varit för genomskinlig för att
lämna avtryck i någon
annan.

Dina ord har alltid varit för mycket lika alla andras
för att ens kunnas höras av någon
annan.

Du har alltid sett för mycket ut som alla andra
för att för att ens kunna bli upptäckt av någon
annan.

Just därför,
säger du inget, känner du inget, drömmer du inget,
gråter du inget, skrattar det gör du inte heller.
Så när någon frågar dig vem du är på riktigt,

(Är det enda rätta egentliga svaret:
5890
vilket, inräknat med idag, är precis så länge som
du har funnits).

Men du svarar trovärdigt ditt namn.




Fri vers av lavemang
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-12 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jisses vad bra!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lavemang
lavemang