Måste få visa er våran lilla prinsessa." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få visa er våran lilla prinsessa.


Bara måste!

Zelda.

Välkommen till världen

en ny världsmedborgare.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 20:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Söt liten en, säger välkommen jag med !!
2008-06-01

  Cris
En vacker liten världsmedborgare. Önskar henne lycka till!
2007-07-25

    Cajsa
Stort Grattis till dig, jättesöt liten tjej
2007-07-19

    Bodil Sandberg
Bedååårande - bedååårande liten ny världmedborgare!!!!
2007-07-19

  Gunilla Söderström Hallström
Så underbar, ljuvlig och söt.
Önskar dig all lycka
Kram Gunilla
2007-07-13

  vildvin
Ler mitt största leende

för ett under har skett
2007-07-13

  Madjori
En sån liten docka...Grattis!
2007-07-12

  sonic
önskar er all lycka i världen och ett stort grattis
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta