Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar jagar oss på nattens oändliga himlavalv.
De klär oss i dova färger.
Mörka tankar om oskuld och skuld.
Bland alla karlavagnar och skyttar.
Ner under jorden,
där älvorna dricker sitt daggdroppste,
och småtomtar filurar bland röda vindar.
Violett, rosa och purpur.
Dina drömmar vaktar våra tungor
i vindskyddad natt.
Men då den röda vinden slås bort
dör även drömmarna,
samtidigt som nattens oändliga himlavalv.




Fri vers av Daybreaker
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-03-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker