Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sötma som inte smakar sött men ändock ger en outhärdlig mersmak...


Som godis

En blick och jag är förlorad
Du tar varsamt min hand och visar mig

Jag är inbjuden till din fest
där saliv och värme är huvudrätt

Mötet med dig är alltid detsamma
kärlekfullt, ånga och åtrå

Tungor som leker och blickar som söker
kroppar som skrynklar lakanen

Smekande händer, svett och orgasm
Dina läppar är det ljuvligaste jag smakat




Fri vers av Flöde
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 20:23



Bookmark and Share


    Brell
En blick och jag är förlorad...

DET känner jag igen.
Ljuvligt
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde