Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnets återkomst

Ett, två,

tre,

fyra,

fem, sex,

sju



sjunker sakta ihop

låter kroppen slappna av, varje muskel


dagslång spänning ger vika,
lugnet lägrar sig

tankar återvänder
i stillhet




Fri vers av Bögen
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 02:07



Bookmark and Share


  Patrik Valler
Snyggt, bara ett litet stavfel på slutet \"återvänder\" borde de kanske bli.
Annars ett bra flöde.
2007-07-17

  glittertindra
antiträning... :) fungerar alldeles utmärkt...
2007-07-14

  Rakel Lorner
Grattis!
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Bögen