Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar dig

smutset
under dina nerbitna
naglar
var allt jag fick

men jag har samlat länge

nu är det min tur
att klösa upp
din sår
och infektera dem
med ditt nagelsmuts




Fri vers av livräddaren
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-03-28 10:31



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
aj, gör ont.

bra.
2005-04-16

  Kylskåpspoesi
Riktigt bra, hatet känns rikigt. Vetkligen väl skrivet. Forsätt så.
2005-04-09

    vilsen
gumman . jättebra ! klös på . men om du vill prata om det så finns jag alltid här för dig !
2005-04-08

  swimsus@gmail.com
revange...klös på du! Grymt bra!
2005-03-28

  Markattan
Starkt och väl uttryckt hat som legat och grott en tid. Snyggt fångat!
2005-03-28

  dofta
ojoj, efter alla kärleksrosa dikter kom plötsligt en arg. Har det hänt något? Mycket fin iaf.. :)
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren