Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaktus ros



Sommaren kysser mig på kinden
Viskar:
Jag vet att du frös.
Och lägger sin varma kropp över mig
Sakta rinner köldens grepp
Ner till rötterna
Och föder nytt liv




Fri vers av Neal
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-14 23:22



Bookmark and Share


  frökenjulie
värme..och mycket känsla.
bra!
2007-07-14

  Night Soul Woman
Bra skrivet! *applåd*
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal