Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U-turn

 

En hastig sväng u-turn

susar förbi mitt synfält

oroade iris fläckar ser himlen skadad

svavel

blod droppande benzin ångor

tändstickan i lyftet

sakta dalar ner

BOM BOM BOM

 

Benzin smäll

 

SUCK

THAT

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 11:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här skriver du som Rammstein låter. Och du håller takten.
2007-07-15

  Bjarne Nordbö
Här skriver du som Rammstein låter. Och du håller takten.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter