Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon

äntligen morgon
inga demoner i luften
bara fri sikt

mitt första andetag




Fri vers av danshäxan
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-15 11:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God morgon på dig!
Härlig fri sikt är det !:)
2007-07-15

  Jer
Inte gick du uppe kl 11:43 ju?! (ler)
Andas in... djupt... andas ut.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan