Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung surfa gärna

Titta hit fy så kul, köp en blomma lägg den på golvet

hoppa krama ut lilla rosens blad

blad av ingefära

sinnes rubbad krydda

luktande gott

drivande ånga

testa gärna lite sjö tunga

lägg den i vatten

ställ dej på o surfa tunga över läskens hårdayta

knäck ett ägg

använd skalet som hjälm bra att ha

studsa dyk hoppa fis

damma sen

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-15 11:53



Bookmark and Share


  Tini Tut
Knäck ett ägg använd skalet som hjälm.Härligt...
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter