Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag för ett tag sen!


känner!

Jag känner en saknad,tomhet, längtan
efter en kille.
Och jag gillar honom fortfarande han vet vem han är.
men jag skriver hans namn i alla fall.
Hans namn är Adde.
Adde jag gillar dig fortfarande.
Vad ska jag göra för att få dig tillbaka?




Fri vers av Sandy_16
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-03-28 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16