Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hos mig!

Du är hos mig, du finns vid min närhet,
och jag vill ha dig här och nu.
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta du kommer aldrig undan.
För jag älskar dig så,
så jag kan inte sluta att tänka på dig för en stund.
Det går bara inte,
Du får komma till mig snart jag vill vara i dina armar,
så jag känner mig trygg.
Du är allt jag har och det ska du alltid att vara




Fri vers av Sandy_16
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-03-28 16:35



Bookmark and Share


  Jimmy Myhre
Vackert. Vilken lyckoost !Bra!
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16