Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke om utbrändhet.


Slutspel

Levde med andra, på andra
Andades inte, kände inte
Priset
Ogenomträngligt
Med kniven på strupen genom varje ögonblick
Sprängfylld av gårdagens krav
Lurad på dagen
Offrad till tomhet




Fri vers av Jimmy Myhre
Läst 1047 gånger
Publicerad 2005-03-28 17:10



Bookmark and Share


  Dilsewat
fin avslutning...
2005-04-03

    Rita
Ooops! points ska du ha! Full pott!
2005-04-02

    Rita
Känns igen! Bra skrivet! Förbannat bra skrivet!
Denna får bli min tredje favorit!
2005-04-02

    Hades Is Rising
Riktigt jävla bra! Förstår känslan.
2005-04-01

    carimba
Vilken stark text, hur kunde jag missa den igår? utbrändhet - att bli offrad till tomhet,kan inte bli bättre
2005-03-29

    Camapani
av någon anledning känns denna igen mer än väl. -tack.
2005-03-28

  swimsus@gmail.com
starka ord. Bra skrivet o rört om något svårt och gripande....
2005-03-28

    zapatista
Sehr gut
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy Myhre
Jimmy Myhre