Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wilmer pitt är en sten

 

 

Lingon skor i min krage

Korna går i hage

Flamsor skalar bananer

Wilmer pitt är en sten

Graverad o lagd i en park

Sniglar springer i kapp

Maraton i en hatt




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-15 20:29



Bookmark and Share


  Tini Tut
Sniglar springer i kapp. Lysande...
2007-07-16

  ospray
ha ha kul skrivet
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter