Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exman

hur känns det att ha lyckats?

tvära kast

från allt till intet
pendlar jag
på tre sekunder

din behandling
har verkan




Fri vers av danshäxan
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan