Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag väntar än.


Säg förlåt

Det finns en dag
Jag väntar på
En vacker dag

Det är den dagen
Jag vill höra dig säga

Förlåt, förlåt
Förlåt, förlåt

För det har alltid varit jag
Som kommer fram och säger
ordet, det jävla ordet
Medan jag har aldrig hört ordet

Förlåt, förlåt
Förlåt, förlåt



Håll käften och
Säg förlåt




Fri vers av iambleeding
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding