Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se



Så skapade Gud människan,
han skapade henne med ögon.
Så skapade Kopernikus solsystemet
och vi såg att vi inte var i centrum.
Så upptäckte Columbus att jorden var rund
och vi såg att vi inte skulle ramla av den.
Så skapade vi kvartalsekonomin
och vi såg att vi aldrig skulle klara av det.

Vi fick ögon för att se
att vi sällan får vara i centrum
men att vi inte dör av det
bara mår mycket dåligt.




Fri vers av Anna H
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-02-18 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H