Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig

Hur kan du tro att jag inte ser dig?

För mig är du självklar.

Det som för andra är en labyrint,

är för mig det vackraste mönster.

Jag tror jag har talang,

för dig.




Fri vers av Attimi
Läst 627 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-29 14:47



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Bara så perfekt, vackert.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi