Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglats

Pennan väntar otåligt
på inspirationen.
Att väcka de döda
med masker
i falsk och bitter tid.

Dina naglar speglar en hemlighet
i ett dis av svunna minnen.
Jag seglar ut till horisonten
och faller sedan ner i
evigheternas
evighet.




Fri vers av Daybreaker
Läst 207 gånger
Publicerad 2005-03-28 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker