Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inskrivet




med stjärnskärva ristat
det blödande ord du hörde

din arm - utskrift i klartext








Fri vers av Tina Q
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 20:41



Bookmark and Share


  Carol Baylis
Stark stark stark.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q