Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för jag blev sårad, många gånger. Men du förstår det nog inte. Och det kan jag bara skylla mig sjäölv för.


Såras

Jag trampar högt
Jag vill nå dig, höra dig skratta åt mig
se att du tycker om mig

men

Succesivt sårar du mig
Min ilska i en bur
osynlig
Jag böjer mig för du är ju ändå du

men

ett överslag och dyrkan blir förakt
en grop av hat och hopplöshet
beredd att slungas



Fryser i kastet
Faller i en pöl och allt blir klart

Jag vill ju bara

att du.

var rädd om dig själv.




Fri vers av fröken
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-07-17 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken