Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din för att trösta

gråt älskling
dina tårar är gjorda för att
torka på mina läppar




Fri vers av Morbide
Läst 867 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-17 12:24



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
konstigt att jag inte har kommenterat den här!

jag älskar den såklart :D
2008-05-13

  Snubblaraldrig
Du har ju skrivit en massa bra texter!!
Läst några utav dem nu och gillat varenda en utav dem! :)
//G
2008-01-27

    crapcat
hej igen
du får en stjärna av mig
bara för att du är så bra
2007-12-06

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker!
Verkligen fint!
2007-11-11

  ms. r ghazale
vackert!
2007-10-22

    crapcat
åh
helt underbar
bokmärke och applåd
2007-10-19

  Ola Rydberg
Otroligt känslig och
vacker
dikt
2007-09-07

    Tazara
wow, så kort men ändå skapar det så många bilder!
Jag får lust att bli tröstad
2007-09-02

  lodjuret/seglare VIP
en sorts martyrskap?
eller kanske florence nightinggale-syndrom

\'jag offrar mig för andra
så de må tända sina ljus för mig\'
2007-08-31

  Micael Axelsson
*känner hur hjärtat studsa extra* Det är inte bara så otroligt kärleksfullt, utan det är enormt kärnfullt.. och vilka mjuka bilder det skapar. Vackert.
2007-07-30

  tingeling
kort men otroligt vacker, varje ord sätter sig fast vid mitt hjärta. Kärleksfullt och omtänksamt. Suveränt!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Morbide