Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag bor

jag bor i staden
där alla skrattar och ler
falska skratt och tomma leenden
jag bor i staden
där alla
gråter sig till sömns




Fri vers av Ai
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-07-17 16:26



Bookmark and Share


    RebeccaW
Ljuvligt... Älskar slutet... Helt perfekt, helt enkelt!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ai