Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek. Eller?

Vad är kärlek?
Är det det
som jag känner för dig?
Är det det
som du känner för mig?
När du gav mig den där blicken
jag inte vet om jag vill ha
är det då kärlek
undrar jag

Kärleken är väl
små hjärtan som flyger
från hjärta till hjärta
som fjärilen fladdrar
mellan blommorna
Kärleken är väl
som sommarbrisen
som tar bort allt det mörka
från hjärtat
en stund


Eller?


Vad är kärlek?

När du rör mig på det där sättet
jag inte vet om jag vill att du ska
är det då kärlek
undrar jag




Fri vers av Ai
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-10-24 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai