Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det då

kan inte tro på det du säger
kan inte hjälpa
att jag dör
långsamt
inifrån
snälla
kan inte nån
säga nåt
som är sant




Fri vers av Ai
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-07-17 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai