Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla därute

Du säger
jag ska vara mig själv
men om jag är mig själv
kommer du inte älska mig




Fri vers av Ai
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ai