Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det någon



Finns det någon
som kan se
mig som
jag är

någon som
kan se
min styrka
utan
att rädas

som kan
bjuda
min tanke
upp till dans


Finns det någon
som kan se
min
skönhet

någon som
kan se
det vackra
bortom
det förvridna

som kan
åtrå
min längtande
kropp


Finns det någon
som kan se
min
svaghet

någon som
kan älska
den
lilla
jag

som kan
älska
mig
trygg




Fri vers av Bögen
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-17 19:27



Bookmark and Share


  mia.här å nu
Åh,så vackert
du berör det djupaste
att bli älskad
visst är det svårt
älska dig själv
för den du är
villkorslöst
2007-07-19

  Patrik Valler
Bra flöde och välbalanserad.
Betänk dock detta: \"Det är inte lätt att finna lycka inom oss själva, och det är inte möjligt att finna den någon annanstans\" -Agnes Repplier
The Treasure Chest
2007-07-17

  stella
Frågan är mycket vackert ställd!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Bögen