Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga för alla kluriga poeter!

 

På ´Min sida´ finns de alster

som jag mödosamt fött fram

Jag har dragit några valser

är ju dock en fal madame..

 

 

Men jag undrar över detta

och det skaver i min hjärna

Vissa texter - ej de rätta!

finns på fliken min ´Läs Gärna´

 

 

Varför? - vill jag gärna veta 

denna blöta sommarkväll

Kan du det för mig berätta

så är du så väldigt snäll???




Fri vers av Nattviol
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 22:35



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Bra fråga, undrar lilla jag som liksom du fött alster. Hur väjs de ut till \"Läs Gärna\"

Lena
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol