Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är här

vila min själ
andas och njut
livet är här
sitt ner, andas ut

se dig omkring
det finns någon där
som behöver bli sedd
som behöver dig här

sluta att springa
sluta att jaga
gör någon glad
låt nuet behaga

 




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson