Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett gosedjur man glömt....

Jag ser eran kärlek
flyga omkring er
en aura
av glädje
Som jag inte har
Som jag inte får vara med i
Som jag så gärna
vill uppleva
nån dag
Ser den
i era ögon
Ser den
på era läppar
på era leenden
som jag önskar mina läppar också kunde forma
Försöker skratta med
i erat skratt
Men förstår inte
vad som är så kul
Jag önskar
att jag fick vara med i eran glädje
Men jag vet
att det inte kommer hända
Så jag skrattar falska skratt
åt nåt jag inte förstår
när ni lämnar mig kvar
och vänder mig era ryggar
Lämnar mig
Med trasigt hjärta
som blöder av längtan
Lämnar mig
som ett gosedjur
man glömt bort,
och aldrig mer kommer plocka fram.




Fri vers av Ai
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 16:55



Bookmark and Share


    RebeccaW
Men de e ju svårt å slänga gosedjur!!:)

Så då är det nåt positivt, eller hur:D

Bra skrivet, hursomhelst!:)
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ai