Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel Syskon

 

Hon är vit

Han är svart

Hon ser på honom

Han ser på henne

Deras blickar möts

En tröskel mellan dom

En spegel vägg

Hon sträcker ut sin hand

Han sträcker ut sin hand

En spegel vägg

 Som brister

Deras händer möts

Handflata mot handflata

Spegel syskonen är återförenade

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel