Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Solnedgång vid salta klippor
en hand i din

Den ger värme
och en behövande närhet
som att tankar kan läsas

Sen natten går mot sitt slut
och du somnat under sjärnona
En sömn du länge behövt
och en varm axel du vilat mot

kan bara känna ömhet
och \"tvåsamhet\"




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-19 20:31



Bookmark and Share


    Nike
delad glädje är dubbelglädje
en rar kärleksdikt...
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen