Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bister glädje:


Varulvskt månvarv


efter slagregnet rister stormen i ängarnas ragg
vem ska skörda
inte jag
aldrig mer

jag har funnit spår av min flock
skogen står pälstät och fet av övermognad
grånad i grönskan
allt mår så väl som det kan

jag hugger lystet in på ett nytt månvarv
ylar i bilen och tvärnitar just här
där det börjar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 551 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-20 13:15



Bookmark and Share


  aol
härlig poesi i ylande natt verkligen värd guldstjärnan
2008-03-15

    White as a star
Känns verkligen som en varulvsnatt. Eller en trolsk, nordisk sommarnatt :) Bra!
2007-11-07

  PPQ
Grattis till redaktionens val. Det är en utmärkelse som du lever upp till. Du har alltid skrivit bra material. Lycka till i framtiden
2007-11-06

  Antropofagen
vildsint, bitskt och alldeles underbart välskräddad päls.
2007-07-20

  wayward - taiga
fasiken m,
din poesi har jag längtat efter..
den är otippad och uppfiningsrik!

grufsiga och råa bilder som ger en superbra
känsla för viltet och det otämjda i dig skulle
vara så fränt att få skrämma upp pippinetta
östermalmstanter med

bra - jag måste läsa en gång till
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger