Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Haiku var det, bara namnet låter konstigt. Men jag testar mig fram än då, så får ni rätta mig om jag har fel.


När du log

En ängels vingslag
smekte mitt hjärta
När du log




Bunden vers (Haiku) av Cecilia Andersson
Läst 771 gånger
Publicerad 2005-03-29 23:15



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
du har fångat lyucka i dessa ord valda på guldvåg, så ska poesi vara!
2005-05-04

    sphinx
den är vacker ! gillar den
en haiku ska annars ha 5-7-5 stavelser per rad.. men innehållet håller :)
2005-03-29

  Cattis Rönn
Väldigt vacker haiku...kärleken bara lyser!!
2005-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson