Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET

 

En tid, en vishet att leva, livet. Sekunder som far,

minuter tickar förbi. I en tid, ja i allt värt att leva.

Tårar längs kinder, glädje i sinne. Det tar inte

timmar att se, att livet i dess innebörd lever!

Det frågar sig inte om alla är med, det har redan 

gett sig av och det förväntar sig att du är med.

 Livet spelar ibland ett spratt, på lyran där inte alla

strängar alltid finner sin plats, men det lever!

Ja mitt i striden och mitt i kiven, finns allt som där

 under ytan styrker och som till sist ältan sluter.

Livet passerar, men inte endast förbi, den får

oss alla att riktigt känna, att vi minsann lever där inuti..




Fri vers av stefan.g
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-21 00:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja Livet får man minsann känna av...både på gott och ont...inte är det lätt att vara människa..men ibland så...är det helt UNDERBART - TUSEN TACK FÖR EN JÄTTEFIN DIKT!!!
2007-07-27

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Thats it! :)
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva