Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig återvändo




över klitter går vi
mot gyllene snitt
mitt fnitter ler emot dig

silversandsilande
solbelysta, vilande
i vår värme

saltvatten möter
vågat, välkomnande


*

nedstigande i
det oändligt blåa

det oändliga
för du mig
oändligt
stilla
ut
i

*

vänder dig om
vänder dig bort
vänder dig från

*

återvändo
bara för dig

vårt alltid
vara tillsammans
- våra tårar!

*

över klitter
går du åter

gråter sanden salt

*

i möjligheters ocean
- där söker jag balans!

vad söker du, min vän?
och var någonstans?











Fri vers av Tina Q
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-07-21 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q