Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost på sängen

Du stod där en morgon
med kärleken på en bricka

Men värme du omsorgfullt
skivat bröd och ost
och hettan i dina känslor
serverades i en blå kopp med te

Ditt leende
mötte jag i juiceglasets botten
och dina svala läppar smakade av
säsongens primörer







Fri vers av Flöde
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 10:25



Bookmark and Share


  mathsivan
Jag försvinner för ett litet tag in i det gudomliga kärleksfulla som jag vet finns där ute någonstans. Du skriver bra gillar dina metaforer
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde