Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Kan du förstå


Om du ändå ville förstå
att mina händer som rör dig
mina ögon som ser dig
mitt tal till dig
och det jag skriver nu
inte är plötsliga infall
det är sanning och fyllt av kärlek
Kan du förstå det
Det vill jag att du skall förstå




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-21 11:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt varm vacker och innerlig poesi!!!!
2007-12-12

  britt-marie VIP
Rakt äkta,
som kräver respons!
Bra!!
B-M
2007-07-21

  Ronny Berk
så tydligt begär du förståelsen... mellan raderna ser jag att du redan fått den... väl formulerat... ja...
2007-07-21

    JJ VIP
En vädjan som jag hoppas når sitt mål! Fint! Mvh. JJ.
2007-07-21

    Eva Olsson
Vackert!
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors