Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARRU NÅNN FA£RJ ?

 

 

 räknar du också saldo på insatser ?

och varför är den där jävla duken omålad då?

sitter du också- och summerar din godhet ?

och anser besviket - du borde fått mer än dom andra

finns det plockepinn förresten ?

och hur äter man med kinesiska pinnar

när det rinner sötsur sås i hela fejset ?

de undrar ja..

 

och varför är de så viktigt att rensa skithus-stolen

så fort någon kommer på middag

 

[ e också nåt

ja egentligen struntar i ]

 

och kan man avkräva ett skapelsefenomen

en sorts räknebalans

som grundar sig på människans fria vilja

 

och är det sen regnets fel

att det blir översvämmning ?

 

och hur fan gör man då ?

 

stämmer man Regnguden då ?

och vilka papper skall jag då fylla i

för att detta civilrättsliga förfarande skall gå till stämning ?

 

och vem skyller jag på sen ?

 

när torkan kommer ?

 

och varför är det lättare att deklarera om sånt folk redan fattar och förstår ?

är det för; att man inte vill ha fel ?

men alla människor har fel.

och alla har rätt.

 

hur fan gick det där ihop ?

 

samma konstruktion som blöjor

 

öppna. tar bort. knyter. kastar.

för det som luktar illa ligger ju däri.

sånt som inte skall synas, men det luktar.

och skall genast bytas ut.

 

byter du också ut

och kastar ?

 

sånt som inte hör hemma

i din värld

 

 

 

 

 

 

HARRU NÅNN FA£RJ ?

 

 

men se till att börja måla då..

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-21 17:33



Bookmark and Share


  glittertindra
mycket tänkvärt... dagens filosofilektion... :)
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#