Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vissa...

Har ni inget vett?
Sånt med etikett?
Ett lagom recept, på moral, ärlighet och sunt förnuft.
Jag tror nog ni får ta en lektion i allt utom strunt.




Fri vers av Tildus
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus