Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån en dröm.


Integritetens fiende.


egot är integritetens fiende
det bjuder ut sig för falsk vänskap
angeläget om bekräftelse

Dharma lär:
det finns inget ego
inget individuellt jag
endast flöden av föränderlighet

djupast
längst inuti dig
ljus





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-22 03:21



Bookmark and Share


  Connie
Skulle önska att det var så, när själen har fått lugn....

Men egot vill kontrollera, och få bekräftelse till varje pris!
Associerer vidare:
Om jag gör min plikt mot andra betraktas jag som pålitlig.
Men om ja gör min plikt mot mig själv betraktas jag som egoistisk.
2007-07-24

  Antropofagen
Snyggt och djupt. Väldigt sant också.
2007-07-22

  Bjarne Nordbö
Så vackert, tänk att kunna leva i det med beständighet. Vackert paket du gjort här.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger